Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Overige penisvergrotende methodes
Bekijk onze producten

Waarom penisvergroting

Penis vergroting & gemiddelde penis lengte

Gemiddelde lengte van de penisHet is geen geheim dat heel veel mannen geobsedeerd zijn door de grootte van hun penis en er zijn vele manieren gevonden om de mannelijke trots groter te maken. Hier is niets mis mee mits de penisvergroting op de juiste manier wordt uitgevoerd. De grootte doet er dus wel degelijk toe. Tenminste... voor de man. Waarom? Omdat een kleine penis ook wordt geassosieerd met erectie klachten, voortijdige ejaculatie en impotentie. Bij veel mannen die een kleinere penis hebben, dan het gemiddelde is, kan hierdoor een minderwaardigheidscomplex ontstaan. Iets, dat helemaal niet nodig is.

Dit is ook DE reden waarom de penisvergrotings industrie wereldwijd zo'n enorme vlucht heeft genomen. Overal te wereld zijn vele mannen wanhopig op zoek naar het tovermiddel om hun penis te vergroten en zijn daarvoor bereidt ook alles wat ze tegen komen te proberen. Je kunt je voorstellen dat er daardoor ook veel onzin op internet is te vinden en er vele slechtwerkende hulpmiddelen te koop zijn.

Penisvergroting onderzoek

Onderzoek heeft aangetoond dat de gemiddelde penisgrootte lang geen 20cm of groter is, zoals veel pornsterren ons doen geloven. Deze pornsterren zijn uitzonderingen en zeker niet de regel. Zij zijn goed geschapen, omdat zij hierop worden geselecteerd. Laat je niet van de wijs brengen en denken dat dit de doorsnee is. De gemiddelde penisgrootte is eigenlijk veel kleiner, zo tussen de 13 en 16,5 centimeter in erectie en 11,5 tot 13 centimeter in slappe toestand. Volgens de onderzoeken komt de lengte van 10cm en korter maar bij 1 op 5.000 mannen voor en de lengte van 22cm en groter bij 1 op 10.000 mannen.

Vrouwen en penisvergroting

Teld de mening van vrouwen ook nog? De meeste vrouwen zijn het ermee eens dat de dikte (of de omtrek) van de penis belangrijker is als het op seksueel genoegen aan komt. De lengte wil niets zeggen. Waarom? Omdat de zenuwen die tijdens de geslachtsgemeenschap worden gestimuleerd dichtbij de ingang van de vagina en anus liggen, en niet dieper van binnen.

De omtrek van de penis is dus veel belangrijker, omdat een groter en bredere penis de vaginale of anale wanden uit elkaar kan rekken en zo de zenuwen stimuleren. Dit zorgt voor wrijving en de tintelende sensatie die de meeste vrouw wild maakt. Toch kan een brede penis ook weer niet te kort zijn, omdat deze anders uit vorm lijkt. Een goede balans tussen omtrek en lengte is wenselijk.

Kijkend vanuit seksuele genoegdoening houden vrouwen wel degelijk van grotere penissen. Onthou echter dat vrouwen niet louter voor seks alleen gaan. Romance speelt ook een grote rol dus combineer een grotere penis met romantische ideeen en je zult een geweldige tijd met elkaar hebben.

Penisvergrotings methoden

Indien je denkt dat je niet genoeg lengte en dikte hebt, en dus een grotere penis wilt krijgen, dan zijn er enkele goedwerkende produkten en methodes je kunt gebruiken. Deze zullen niet alleen je penis lengte vergroten, maar ook omtrek. Pas op! Er zijn vele methoden waarvan je op internet grote aantallen succesverhalen over kunt lezen. Helaas is het zo dat er nogal wat nep producten en fabeltjes worden verkocht. Wij hebben een groot aantal methoden voor je op een rij gezet en zullen ook precies aan geven waarom de ene methode beter is dan de andere. Lees alles over penisvergrotings methoden in de paragraaf penisvergrotingsmethoden.

Wij zijn van mening dat penisvergrotingspillen en zeker penisstretchers op een veilige manier tot het beste resultaat komen. Je kunt alles over penisvergrotingspillen en penisstretchers vinden in de paragrafen penisvergrotingspillen en penisstretchers.