Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Overige penisvergrotende methodes
Bekijk onze producten

Anatomie van de Penis

Onze penis is relatief klein in vergelijking met ons gehele lichaam maar het is een zeer complex systeem dat harmonie vereist van het gehele lichaam en vooral met het zenuwstelsel. Erecties die volgen vereisen dat er een goed geolied systeem in ons lichaam is dat ervoor zorgd dat elke externe interactie goed word ontvangen en er een juiste reactie volgt door onze penis. We zullen je niet vermoeien met de vele onderdelen waaruit de penis ontstaat, maar zullen het samenvatten door de belangrijke delen te benoemen.

Penis bouw

De penis is opgebouwd uit in totaal drie gescheiden cilinders: de middelste cilinder wordt omringt door twee cilinders waar het bloed door stroomd en die verantwoordelijk zijn voor de erectale toestand van de penis. Deze twee cilinders worden de corpora cavernosa genoemd. In deze cilinders zit een complex mechanisme dat het bloed dat in deze cilinders stroomt controleerd. De cilinders bevatten een aantal aderen die zeer veel bloed kunnen bevatten. Stroomt er bloed in deze aderen dan is de penis in erectie. Omdat het twee verschillende cilinders zijn, kan het ook zo zijn dat deze verschillende lengten hebben. Dit is dan ook direct de reden van kromme penissen. De twee aders die samen een schacht vormen staan in contact met elkaar. Dit zorgt ervoor dat ze meestal gelijktijdig reageren bij stimulatie en maximaal maar een derde van elkaar in grootte verschillen.

Het peniseinde wordt de kop of de eikel genoemd. Als de penis in erectie komt dan zal dit deel van de penis ook automatisch opzwellen. De eikel ontvangt ook bloed maar dit bloed komt van een andere ader. De ader die voor het bloed naar de eikel zorgt is de corpusspongiosum.

Corpusspongiosum bevind zich aan de bovenkant en het midden van corpora cavernosa. Dit is waar het bloed naar de kop van de eikel door gaat.

Erectie

Als je de aders volgt die de schacht van je penis vormen, dan zal deze uitwijden en met je bekkenbeen zijn verbonden. Denk echter niet dat onder de huid onmiddellijk de ader loopt. De ader wordt namelijk ook nog beschermd met een andere laag genaamd de tunicaalbuginea. Rond de tunicaalbuginea wordt de penis ingesloten door een membraan. Dt membraan werkt als een soort spier die ervoor zorgt dat de penis tijdens de erectie sterk en stijf blijft. Door de hardheid die dit membraan verzorgt is het mogelijk voor de penis om te penetreren.

Een andere belangrijke factor voor erectie is het zenuwstelsel. Zonder de zenuwen zal je lichaam niet reageren op externe factoren die ervoor moeten zorgen dat je penis omhoog komt.

Sperma

Het laatste maar zeker niet het onbelangrijkste onderdeel van je penis is het scrotum. Dit zorgt voor de sperma dat, als het een eitje van een vrouw bevrucht, zorgt voor een nieuw leven. De toegang van het scrotum naar de penis gaat via de prostaat. Als een man ejaculeert, dan wordt het sperma gevoerd tussen twee klieren die de vesículas seminales worden genoemd. Deze klieren zorgen voor het vocht dat er voor zorgt dat het zaad enige tijd kan overleven, zodat het sperma tot bij de eicel van de vrouw kan komen.

Zoals je ziet is de penis een complex orgaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen te maken krijgen met impotentie. Een klein probleem in ieder onderdeel van het proces en zeker in delen van de penis kunnen er uiteindelijk voor zorgen dat een man erectie problemen kan krijgen. Alles over impotentie en erectieproblemen kun je lezen in de paragraaf over erectieproblemen. Daarnaast zorgt de complexiteit van de penis er ook voor dat het heel belangrijk bij penisvergroting is om de juiste en meest veilige methode te kiezen. Beschadiging van de penis moet ten alle tijden worden vermeden. Gelukkig zijn er penisvergrotings methoden die je deze garantie kunnen bieden.

Op onze website vind je deze methoden en gebruikerservaringen die je op weg helpen voor veilige penisvergrotings methoden. Lees alles over deze penis vergrotings methoden in de paragraaf penisvergrotingsmethoden. Onze conclusie is dat veilige en werkende penisvergroting alleen kan worden verzekerd door penisvergrotingspillen en penisstretchers. Deze methoden hebben zich bewezen en zijn veilig bevonden door artsen en medici. Wil je meer weten, dan kun je in de paragrafen penisvergroting door middel van penisvergrotingspillen en penisstretchers verder lezen over de methoden en de beste producten.