Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Overige penisvergrotende methodes
Bekijk onze producten

Penisvergrotingsmethoden

Door de eeuwen heen hebben mannen altijd de grootte van hun penis geassocieerd met het aanzien van de man. Het verlangen om een goed geschapen rond te kunnen lopen heeft geresulteerd in de ontwikkeling van vele methoden van penisvergroting door de jaren heen en in vele culturen. Van ouderwetse middeltjes van medicijnmannen tot moderne chirurgische ingrepen. Voor elke man geld dat het een wijsheid is om zichzelf te accepteren zoals hij is, maar we weten allemaal dat de mogelijkheid die er is om je penis te vergroten erg verleidelijk is. We zullen een voor een de methoden met je doorlopen en aangeven wat je er van kunt verwachten.

Penisvergrotende Operatie

Een penisvergrotingsoperatie klink logisch maar er hangen serieuze risico's aan vast. Het is zo dat er maar een paar chirurgen in Europa zich aan een dergelijke operatie wagen. De ervaring met een dergelijke operatie is ook niet groot. Er wordt geschat dat er totaal sinds de operaties eind jaren 80 worden uitgevoerd wereldwijd hooguit 20.000 operaties zijn uitgevoerd. Iedereen die een ergelijke methode wil gebruiken zal zelf veel vooronderzoek moeten doen naar de achtergrond, resultaten en referenties van de chirurg die dergelijke operatie gaat uitvoeren.

Gemiddeld kun je doormiddel van een penisvergrotende operatie zo'n 2 tot 5 centimeter in de lengte richting erbij krijgen. Ook de dikte van je penis kan vergroot worden, maximaal met zo'n 50%. Een penis vergrotings operatie werkt als volgd: Om de lengte van de penis te vergroten wordt je penis als het ware een stuk uit je lichaam gehaald. Het is van buitenaf niet te zien, maar de penis loopt in je buik nog zo'n 2 tot 5 centimeter door. Hier zit de penis verankerd met bindweefselbanden aan het schaambeen. Een chirurg snijd de bindweefselbanden door zodat je penis als het ware vrij komt te liggen en naar voren kan worden gehaald.

Je penis wordt dus in feite technisch helemaal niet verlengt, maar in plaats daarvan wordt deze een stuk uit je lichaam getrokken. De kans op een infectie of andere complicaties is groot en ook is je penis nu een stuk behaard.

Om je penis dikker te maken maakt de chirurg gebruik van vetcellen die elders uit je lichaam worden gehaald en in je penis worden geinjecteerd. Dit is echter geen gemakkelijke methode, omdat de vetcellen nergens door worden vastgehouden en het vaak voor komt dat deze gaan samenklonteren of worden afgebroken door het bloed. Hierdoor zijn weer meerdere injecties nodig en zullen er op je penis bulten en kuilen ontstaan. Daarnaast blijft je penis ook in erectie zacht en slap aanvoelen. Je eikel kun je niet injecteren, dus heb je ook nog eens een dikke schacht en een kleine eikel. Conclusie kan dus zijn dat een penisvergrotende operatie duur, risicovol en pijnlijk is. Er is vooralsnog geen goede operatie mogelijk en echt veel mooier wordt je penis er niet op. Een methode die we je zeker niet aanraden.

Daarnaast is het ook nog een zeer dure methode. Je kunt denken aan een bedrag tussen de 4000 en 10000 euro waarbij je geen garantie over het resultaat krijgt.

Penis Gewichten

Alleen al de gedachten aan zwaar hangende gewichten bevestigd aan de penis bezorgt de meeste mannen al een naar gevoel. Het is echter wel degelijk een methode die de lengte van je penis permanent kan verlengen. Als bewijs kunnen anthropologen je wijzen op de heilige Sadhoe mannen in India en de Karamojong stam in Noord Oeganda die beiden een soort van rituele penisvergroting beoefenen die begint bij de adolescentie. Met het dagelijks bevestigen van steeds zwaarder wordende gewichten over een periode van vele jaren zorgen de mannen van deze stammen dat hun penis wordt verlengt tot bizarre lengtes van wel 45 centimeter en meer. Dit is voor ons haast niet voor te stellen, maar de praktijk bewijst dat dit wel degelijk mogelijk is. Het is echter een methode waar je uiterst zorgvuldig mee te werk moet gaan. Te veel gewicht of het blijven hangen van deze gewichten kan voor permanente beschadiging aan je penis zorgen zoals erectiestoornissen, een kromme penis of chronische pijn. Door de hoge risico's die met deze methode gepaart gaan willen wij je deze methode afraden. Er zijn betere methoden voorhande die beter werken en een stuk veiliger in gebruik zijn.

De Vacuum pomp

Deze methode wordt aanbevolen door doctors en wordt effectief gebruikt bij mannen die problemen hebben met het krijgen van een erectie. De pomp is een handmatig of elektrisch aangedreven apparaat dat een plastic cilinder die geplaatst is over de penis vacuüm pompt. De eerste keer als je deze methode als man probeert, zul je aangenaam verrast zijn door de grootte van je penis. Het vacuüm trekken van de plastic koker zorgt ervoor dat er een grote hoeveelheid bloed in de penis wordt getrokken en dit zorgt ervoor dat de penis tijdelijk wordt opgezwollen. Helaas worden er nogal wat onveilige producten verkocht. Heb je interesse in een penispomp, kies dan uit veilige penispompen, zoals de Libido Pomp of de Badmaat. Aanhangers van deze methode beweren dat deze na een tijd ook voor een blijvende vergroting zorgt als deze methode dagelijks wordt toegepast. Hier zijn echter betere methodes voor. Wil je echt een blijvende vergroting van je penis, dan willen we je dan ook een andere methode aanbevelen, zoals penisvergrotings pillen en penisstretchers.

Penis stretching / penisstretchers

Van alle penisvergrotingsmethoden die er bestaan is deze methode het meest effectief gebleken. De resultaten echter komen niet van vandaag op morgen. Je zult een flinke portie doorzettingsvermogen nodig moeten hebben over een langere periode om tot blijvende resultaten te komen. Penis stretching kun je in zekere mate vergelijken met bodybuilding. Door cellen als het ware te beschadigen forceer je het lichaam zichzelf te repareren. Omdat de ruimte die wordt veroorzaakt door het stretchen van de penis wordt opgevult met extra cellen kan de penis worden verlengt en vergroot.

De meest gebruikte methode van stretchen van de penis is doormiddel van een penis stretch apparaat. Dit is een methode die zich in de loop van de tijd heeft bewezen als de meest effectieve en bovenal veiligste methode voor penisvergroting. Deze penisstretchers werden van oorsprong gebruikt door medische klinieken overal ter wereld om abnormale krommingen van de penis te corrigeren (Peyronie's disease). Omdat de penisstretchers in een medische omgeving zijn ontwikkeld, kunnen wij je garanderen dat deze absoluut veilig in gebruik zijn. Wij zijn overtuigd van deze methode. Wil je meer lezen over een penisstretcher? lees dan verder over de Penis xl of de SizeGenetics Jes Extender penisstretchers die wij voor je hebben getest.

Penisvergrotingspillen

Waarschijnlijk de meest veilige en makkelijke methode van allemaal. Penisvergrotende pillen kunnen gemakkelijk en discreet worden ingenomen. Bijna alle mannen die deze pillen uitproberen geven aan dat ze veranderingen merken in prestatie en/of gevoelssensatie. Het gebruik van kwalitatief goede penisvergrotingspillen resulteerd vaak in hardere en langere erecties. Op gebied van penisvergroting zijn penisvergrotende pillen een goede aanvulling op penis stretch programma's. Omdat penisvergrotings pillen de hoeveelheid bloed die naar de penis gaat vergroot en omdat de penisvergrotingspillen een positief effect hebben op de mannelijke hormonen kunnen deze de herstel tijd na een stretch oefening verkorten en zo het penisvergrotings proces versnellen. Penisvergrotingspillen alleen hebben niet veel effect gebruik deze altijd in combinatie met een penisstretcher of penisvergrotende oefeningen voor maximaal resultaat. Je zult een groot aantal penisvergrotende pillen op de markt vinden. Wij hebben een overzicht gemaakt van penisvergrotende pillen en hun werking zodat je een goede keuze kunt maken. Lees hier meer over penisvergrotende pillen.

Penisvergrotings oefeningen

Door gebruik te maken van min of meer dezelfde methoden als penisstretcher, hebben mannen in de loop van de eeuwen zeer diverse oefeningen die met de hand kunnen worden uitgevoerd ontwikkeld om de penis te vergroten. In plaats van gebruik te maken van een stretch apparaat of gewichten om de penisvergroting te bewerkstelligen volg je een redelijk zwaar penisvergrotings oefeningen programma dat bestaat uit het handmatig melken of stretchen van de penis. Daarnaast bestaan de penisvergrotingsprogramma's uit flexibiliteits en trek oefeningen en in sommige gevallen zelfs uit het slaan van de penisstam. Maximaal 60 minuten per dag ben je kwijt aan dergelijke oefeningen die vaak resulteren in een pijnlijk aanvoelende penis. Deze oefeningen zijn de meest goedkope methode voor penisvergroting, maar de kans dat je je penis meer slecht doet dan goed is ook veel groter. Zeker in vergelijking met penisstretchers. Let goed op dat je een methode gebruikt die medisch is getest. Penisvergrotingsprogramma's vind je vaak terug bij penisvergrotingspillen. Hou je strikt aan de voorschriften en je zult weinig problemen ondervinden.

Penisvergrotingsplijsters

Een recente ontwikkeling in penisvergroting zijn de zogenaamde penisvergrotende huid plijsters. Deze plijsters bevatten de zelfde ingredienten als de penisvergrotingspillen en deze moeten worden opgenomen door de huid waarop de plijster is geplakt. Net zoals pillen zorgen de plijsters voor een goed penisvergrotingseffect, maar echte penisvergroting werkt nog steeds het beste wanneer je deze penisvergrotingspillen naast stretchen en andere penisvergrotingsoefeningen gebruikt. Wij hebben op dit moment nog geen betrouwbare partij gevonden die deze methode aanbied.

Wat ook werkt volgens het huidprincipe, maar met een meer direct effect zijn de tropische oliën die bloedtoevoer verhogende ingredienten en hormoon boosters bevatten. Wanneer je hier tijdens een hoogtepunt gebruik maakt dan kunnen deze olieën veel effect hebben op de grootte van je erectie.

Tips voor penisvergroting

Als geen van bovenstaande methoden je aan staat, dan kun je nog altijd enkele simpele optische illusie trukjes uit proberen. Je penis zal groter lijken indien je je schaamhaar scheert, je gewicht verliest (vet ophoping in je buik kan je penis verbergen), je buikspieren traind of je postuur in zijn geheel beter traind. Als laatste optie willen we je er nog op wijzen dat je wat je aan penis hebt maximaal moet gebruiken. We kennen allemaal het gezegde dat het niet om de grootte gaat, maar om hoe je hetgeen dat je hebt gebruikt. Als je kunt accepteren wat je hebt en je leert je goede vrij technieken aan, dan kan het maar net zo zijn dat je de lengte helemaal niet nodig hebt en je penis wel 25 lijkt!