Productcategorieƫn X Penisstretchers Penisvergrotingspillen Overige penisvergrotende methodes
Bekijk onze producten

Psychologische effecten

Zelfvertrouwen is erg belangrijk, zeker in het contact met het andere geslacht. Een groot aantal factoren hebben invloed op het zelfvertrouwen van mannen ten opzichte van vrouwen en de staat van de mannelijke psyche als een gesprek gaat over de grote van het geslachtsorgaan. Belangrijk is hoe mannen zichzelf zien ten opzichte van de grote van hun penis. Als het draait om sexualiteit en seksueel genot zijn mannen zeer onzeker over de grootte van hun penis.

Oplossing penisvergroting

Er zijn echter genoeg oplossingen voor de niet zo groot geschapen mannen. Mannelijke vergrotingsproducten, zoals creme's, lotions, pillen, penisvergrotingsoefeningen of stretch apparaten en zelfs operaties, zijn door ons onderzocht in hun effectiviteit bij het vergroten van je penis. Het oude gezegde "Hoe groter hoe beter" is een populaire gedachte, zeker bij mannen. Al eeuwen word de grootte van de penis geassocieerd met mannelijke vruchtbaarheid, potentie en viriliteit. Het mannelijke geslachtsorgaan wordt altijd al gezien als het ultieme symbool van mannelijke kracht en macht. Dit geeft maar aan dat ook in vroegere tijden mensen net zo geobsedeerd waren door penisgrootte als de huidige 'moderne' samenleving. Net zoals de mens door de tijd heen is geevolueerd, zo zijn ook de aannames en gebruiken van de mens veranderd in de tijd. Een gebruik is echter altijd gebleven in de psyche van de mens: de grootte van het mannelijke geslachtsorgaan in relatie met zelfvertrouwen en een goede mentale gezondheid.

Grootte en dikte zijn de eerste twee punten die bij mensen opkomen als ze denken aan het mannelijke geslachtsorgaan. Deze obsessie wordt nog eens aangedikt door de media en speciaal tv programma's en films die seksueel gerelateerde onderwerpen aansnijden.

Zelfvertrouwen en penisgrootte

Tijdens de pubertijd wordt er door jongens veel over de grootte van hun penis gesproken. Een typisch voorbeeld hiervan is tijdens het douchen na het sporten de jongen met de kleinste penis belachelijk wordt gemaakt en degene met de grootste penis meestal de dominante persoon is en anderen mond dood maakt. Dit gedrag, geloof het of niet, zet zich tijdens de volwassenheid gewoon door. Mannelijke volwassenen voelen zich inferieur als hun penis klein van stuk is. Deze mannen denken dat ze vrouwen niet kunnen bevredigen door het kleine 'gereedschap' dat ze bezitten. Deze negatieve gedachten kunnen leiden tot een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit gebrek aan zelfvertrouwen kan zich weer uiten in het allerdaagse gedrag. Denk hier bijvoorbeeld aan hoe een man om gaat met stressvolle situaties en prestaties op het werk. Dit gebrek aan zelfvertrouwen kan ook de oorzaak zijn van lichte vormen van depressies en bijdragen aan het zware gevoel dat mannen kunnen krijgen bij de gedachten wat andere personen wel niet denken, speciaal hun vrouw of vriendin, over hun klein geschapen mannelijkheid.

Penisvergrotingsmethoden die werken

Mannen die niet tevreden zijn met hun seksuele prestaties hebben meer kans gestresst te raken, omdat een gezonde seksuele levensstijl een positief effect heeft op zowel de psychische als de fysieke gezondheid van een man. Het hebben van een grote penis is niet de enige factor die telt bij het hebben van een goed seks leven, maar kan een dramatisch effect hebben op het zelfbeeld van een man en hoe hij zichzelf ziet als seksueel partner. Met slechts enkele centimeters erbij in omvang of lengte is deze onzekerheid vaak al totaal verdwenen en bespaar je als man jezelf een hoop problemen. Deze onzekerheid kan er zelfs de oorzaak van zijn dat je erectie problemen, impotentie of angst voor vrouwen kunt krijgen. Laat deze onzekerheid over penislengte in ieder geval je leven niet vergallen, maar doe er wat aan. Op deze site vind je methoden van penisvergroting die hun werking hebben bewezen en zeer eenvoudig in gebruik zijn. Maak een einde aan je onzekerheid, krijg een groter libido, en belangrijk, meer plezier in je leven.

Ons advies: Maak gebruik van penisvergroting-methodes die werken!

Wil je alles te weten komen over de achtergrond van verschillende penisvergroting methoden en waarom penisvergrotinspillen of een penisstretcher de beste methoden zijn, lees dan onze paragraaf penisvergrotings methoden. Ons advies is: gebruik alleen penisvergrotings methoden die bewezen hebben te werken en die ook veilig in gebruik zijn. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat penisvergrotingspillen en zeker penisstretchers, die verschillende technieken van penisvergroting combineerd, bewezen hebben de beste garantie te geven op een blijvend grotere penis. Je leest alles over deze methoden in de paragraaf penisvergrotings pillen en penisstretchers.